Szolgáltatásaink

 

Odoo - Sample 1 for three columns

Teljes körű rendezvényszervezés

 • Szakmailag ellenőrzött árajánlatok készítése és eljuttatása a partnerek részére helyszínekre, programokra, és egyéb kiegészítő rendezvényszolgáltatásokra vonatkozóan.

 • A szakma újdonságainak ajánlása, folyamatos megújulás.

 • Kreatív koncepciók kidolgozása.

 • Megrendelt szolgáltatások visszaigazolása, folyamatos kontrollálása a rendezvény lebonyolításáig.

 • A választott rendezvényhelyszínnel és a további szolgáltatókkal való kommunikáció átvállalása az előkészületektől a lebonyolításig.

 • A rendezvény jellegétől függően forgatókönyv készítése már az előkészületi szakasztól, továbbá személyes jelenlét a sikeres lebonyolítás érdekében.

 • A rendezvényt követően részletes számlamellékletek készítése és egyeztetése a megrendelővel, majd számlák kiállítása.

 

 

Odoo - Sample 2 for three columns

Helyszínbiztosítás

Átvállaljuk a helyszínkeresés időigényes és gyakran költséges folyamatát. 

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, szinte az összes magyarországi színvonalas szálláshely és rendezvényhelyszín szerepel palettánkon.

Az adott rendezvény céljainak és a vállalati partnerünk elvárásainak leginkább megfelelő, szabad kapacitással rendelkező helyszínekről komplex, írásos árajánlatot juttatunk el.

Odoo - Sample 3 for three columns

Catering szolgáltatás

Előfordult már veled is, hogy egy helyszín tökéletesen megfelelt a rendezvény céljainak ám nem rendelkezett az ellátáshoz szükséges infrastruktúrával? 

Legyen szó szabadtéri programról, múzeumi, színházi és egyéb beltéri rendezvényről, vagy épp a vállalat új telephelyének megnyitó ünnepségéről, a Cortesia Group biztosítja az esemény színvonalának legmegfelelőbb catering szolgáltatást. 

Odoo - Sample 1 for three columns

Program- és műsorszervezés

 • Tematikus programok, események
  Show műsorok (bűvészek, akrobaták, táncosok)
  Gyermekprogramok
  Alternatív- kiegészítő programok
  Magyar komoly és könnyűzenei előadók műsora.  Hírességek, sztárok fellépései - Műsorvezetők biztosítása

 • Kulturális programok (kiállítások, színházi produkciók)

Odoo - Sample 2 for three columns

Esküvőszervezés

Álomesküvőt szeretnél, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Levesszük válladról a terhet!  A szolgáltatók megkeresésétől a foglaláson át, egészen az esküvő napjának gördülékeny lebonyolításáig rendelkezésetekre állunk, hogy minden pillanatot kellőképp kiélvezhessetek.

 • Költségvetés kidolgozása 

 • A tökéletes helyszín megkeresése 

 • A legmegfelelőbb szolgáltatók kiválasztása: meghívók, dekoráció-virág, zenekar, fotós, stb.

 • Az esküvői menü összeállítása, próbaétkezések 

 • Folyamatos kapcsolattartás a választott szolgáltatókkal 

 • Forgatókönyv készítése az esküvő napjára 

 • Az események teljes körű helyszíni koordinálása a nagy napon

Odoo - Sample 2 for three columns

Egyéb szolgáltatásaink

A Cortesia Group nem csak teljes körű rendezvényszervezést biztosít partnerei számára. Igény esetén helyszínt, cateringet, fellépőket és különböző műsorokat szolgáltatunk, továbbá előfordul, hogy a rendezvény sikere szempontjából első gondolatra lényegtelennek tűnő, de valójában nélkülözhetetlen kiegészítő szolgáltatásokat biztosítunk megrendelőinknek.


Odoo image and text block

Tréningszervezések, képzések

Cortesia Group egyik fő profilja a belföldi tréningszervezés. 2004 óta folyamatosan bővülő partnerkör tiszteli meg cégünket bizalmával, és bízza ránk eseti és sorozatos képzéseinek koordinálását.  A hazai tréningpiac aktív szereplőjeként a helyszín biztosításán túl a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó, átfogó tudásmenedzsment rendszerrel rendelkező tanácsadó- és tréningcégek, szakemberek szolgáltatásait is ajánlunk indoor és outdoor programokhoz.

Az üzleti képzések fő célja, hogy az ott végbemenő információátadás vagy információcsere növelje a vállalati hatékonyságot, valamint tolmácsolja a kívánt „üzenetet” a résztvevők számára. A célok eléréséhez azonban a szervezés során különösen ügyelni kell arra, hogy a környezet, melyben a képzés zajlik, és a szakmai program lehetővé tegye a résztvevők számára a befogadást. A Cortesia Group segít összehangolni a képzés jellegéhez legjobban illeszkedő helyszíneket és szolgáltatásokat.Konferenciák

A konferencia lehetőséget ad az eszmecserére, mely lehet direkt információátadás előadás formájában, de a hallgatóság bevonásával vagy üléscsoportokat képezve is történhet. A létszámnak megfelelő helyszín kiválasztása mellett előtérbe kerül a programhoz illeszkedő technikai háttér, illetve az étkezések gördülékeny lebonyolítása.

A résztvevők nagy létszámából, valamint a program összetettségéből adódóan a helyszíni szervezői munka nagy rugalmasságot és szakértelmet igényel. Az esetleges programváltozás azonnali reakciót követelhet, mely sok esetben az előadások szervezőjének nehézséget okoz, hiszen a szakmai program lebonyolítása mellett nem marad ideje a helyszínnel történő egyeztetésre.

A Cortesia Group mindezért nem csupán az előkészületekben vesz részt, de átvállalja a lebonyolítás során felmerülő helyszíni egyeztetéseket, igény esetén segítséget nyújt a regisztráció és a kiegészítő programok megszervezésében is.

 

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Üzleti ebédek, vacsorák

Az üzleti étkezéseket a személyes kapcsolattartás iránti szükséglet hívta életre, kötetlen eszmecserére ad lehetőséget és bizalmat épít a résztvevő felek között. Az elsődleges szempont az ilyen típusú rendezvényeknél, hogy a vendégek minőségi vendéglátásban részesüljenek, így teljes figyelmüket a tárgyaló partnerükre tudják fordítani. A feladat egyszerűnek tűnik, azonban az elvárásoknak megfelelő helyszín kiválasztásához pontosan ismerni kell a megrendelő igényeit, a különböző rendezvényhelyszínek adottságait, színvonalát, valamint catering szolgáltatásait.


 


Indoor és Outdoor csapatépítések

 Egy vállalkozás hatékonyságát nagymértékben befolyásolja az alkalmazottak elégedettsége, valamint a számukra biztosított munkahelyi légkör. Mindemellett kiemelt szerepe van a munkatársak között kialakult kapcsolatnak, hogy együtt, csapatban is hatékonyan tudjanak dolgozni. Egy csapatépítő tréninggel könnyen elősegíthetjük a csapatmunka eredményességét, de az új munkatársak beilleszkedésében is nagy szerepe van.

Fontosnak tarjuk, hogy partnereink elképzeléseit mindig személyre szabott koncepció kidolgozásával valósítsuk meg. A klasszikus indoor tréningek során elsődleges a kollégák szakmai fejlődése, melyek lebonyolítása a megrendelővel történt előzetes egyeztetés és igényfelmérés alapján szakértő tréner segítségével történik. Az outdoor programok esetében igen széles a paletta, az egyszerűbb logikai feladatoktól kezdve az erdei kalandtúrákon át, a legextrémebb programokig szinte minden megtalálható. Ezek a tréningek a csapatépítést, a közös munkát helyezik előtérbe.

Repertoárunkban minden vállalat megtalálja a céljainak, költségvetésének, valamint a dolgozók kvalitásainak megfelelő programot, melyet a piac újdonságaihoz és a megrendelők igényeihez igazodva folyamatosan bővítünk.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Gála események

Nevéből adódóan ez a rendezvény típus egy ünnepi, emelkedett hangulatról árulkodik és jellegét tekintve igen széles skálán mozog. Legtöbb esetben fényűző vacsoráknak, díjátadó rendezvényeknek, céges évfordulóknak ad otthont, de akár egy új termék, szolgáltatás bevezetésére is szervezhetünk gálaeseményt. Egy előre meghatározott tematika alapján épül fel a koncepciója, mely lehet a vendégek számára előre ismert vagy akár meglepetés is. A műsorvezető/k közreműködésével bonyolított rendezvény felépítését tekintve általában egy nyitó előadással indul, majd az est fénypontjának számító eseményt keretbe foglalva hosszabb-rövidebb beszédek, fellépések és programelemek tarkítják. A sikeres lebonyolítás és az ügyfél elégedettség érdekében fontos, hogy a rendezvény színvonalához illeszkedő alvállalkozói kört válasszunk.


Családi és sportnapok

A családi nap lehetőséget ad arra, hogy az alkalmazottak és családtagjaik szervezett keretek között kikapcsolódjanak, kellemesen töltsenek el egy napot a szabadban. A sportnapokat hasonló céllal, de elsősorban a munkavállalók kikapcsolódása érdekében szervezik a vállalatok, ahol a sport és a rekreáció kapja a főszerepet.

Mindkét rendezvénytípus komplex, körültekintő szervezést igényel. A Cortesia Group az ideális helyszín megtalálása mellett az étkezések zavartalan lebonyolításában, sportversenyek szervezésében, felejthetetlen aktív és alternatív programok kidolgozásában és megvalósításában is segítséget nyújt partnerei számára. Fontosnak tarjuk, hogy partnereink elképzeléseit mindig egyedi koncepció kidolgozásával valósítsuk meg.

Ízelítő programkínálatunkból családi- és sportnapokra: kézműves foglalkozások, légvárak, felfújható játékok kicsiknek és nagyoknak, gyermekprogramok, bábelőadások, sport és animációs programok, koncertek, logikai és ügyességi vetélkedők, különleges előadások, izgalmas produkciók, egészségmegőrző programok, stb.

Odoo text and image block

Odoo image and text block

Esküvők

Kislánykorod óta álmodozol az esküvődről, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá a megszervezéséhez?

A Cortesia Group segít megvalósítani álmaidat.

A szolgáltatók megkeresésétől a foglaláson át, egészen az esküvő napjának gördülékeny lebonyolításáig rendelkezésetekre állunk, hogy a szervezés folyamán és a Nagy Napon is csak a szép pillanatokra és egymásra koncentrálhassatok.

Ajánlatunkat álmaitoknak, vágyaitoknak megfelelően készítjük el, melyhez fontosnak tartjuk az előzetes személyes találkozást, egyeztetést, hogy pontos képet kaphassunk az elképzeléseitekről.