Rólunk

Odoo image and text block

Cortesia Group teljes körű rendezvényszervezési szolgáltatást kínál vállalati ügyfelei számára. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően szinte az összes magyarországi színvonalas szálláshely és rendezvényhelyszín szerepel palettánkon, alvállalkozóink segítségével pedig különleges és egyedi programokkal színesíthetjük partnereink céges eseményeit. Elsődleges számunkra, hogy az általunk szervezett vállalati rendezvények elérjék a kitűzött szakmai céljukat, és hiánytalanul közvetítsék a megrendelő által elvárt üzenetet.

Mindezt az alábbiakkal biztosítjuk:

  • Költség- és időmegtakarítás: Átvállaljuk a helyszínkeresést és a teljes körű szervezési tevékenységet valamint a helyszínekkel és az alvállalkozókkal való kapcsolattartást.
  • Szakmai biztonság: 2004 óta a magyar rendezvénypiac aktív és elismert szereplői vagyunk. Szakmai felkészültségünk a szelektált helyszín- és programajánlatok készítésében, a szervezés és lebonyolítás területén garancia a rendezvény sikeres megvalósulásához.
  • Szolgáltatásaink díjmentesek: Partnereinknek nyújtott szervezési szolgáltatásainkért külön díjat nem számítunk fel, továbbá árajánlatainkban az évek során kialakult kapcsolatrendszerünknek köszönhetően kedvező árakat tudunk biztosítani.

Miért válasszon minket?


Költség- és időmegtakarítás

Átvállaljuk a helyszínkeresést és a teljes körű szervezési tevékenységet valamint a helyszínekkel és az alvállalkozókkal való kapcsolattartást.

 

Szakmai biztonság 

Átvállaljuk a helyszínkeresést és a teljes körű szervezési tevékenységet valamint a helyszínekkel és az alvállalkozókkal való kapcsolattartást.

 

Szolgáltatásaink díjmentesek 

Partnereinknek nyújtott szervezési szolgáltatásainkért külön díjat nem számítunk fel, továbbá árajánlataink az évek során kialakult kapcsolatrendszerünknek köszönhetően kedvezőbbek, mint a szállodák, vállalkozók közvetlen ajánlatai.